Partnereink:

raba uj logo

Rába Futómű Kft.

Borsodi_nagy logo

Borsodi Műhely Kft.

HNS_emblema_szns

HNS Műszaki Fejlesztő Kft.

UNIVERSITAS-Arrabona Kft.

 Gépipari tudományos Egyesület
Győri Szervezet 

Támogatóink:

nkth_logo

Nemzeti Innovációs Hivatal

JRET_HU

Járműipari Regionális Egyetemi Tudásközpont

Széchenyi István Egyetem

Tech4Auto 2010 Regionális K+F Konferencia és Laborbemutató

Image

2010. november 10-11. – Széchenyi István Egyetem Győr, Laborépület

 

 

A győri Széchenyi István Egyetem Járműipari Regionális Egyetemi Tudásközpontja ebben az évben ötödször rendezi meg a Tech4Auto Konferenciát és Szakkiállítást. Az idei esemény mottója:

„Vállalati innováció – egyetemi kutatás”

amely kifejezi, hogy a jelenleg a gazdaság kitörési pontját a vállalati innováció jelenti, amelyet az egyetem, mint kutatóhely aktívan támogat. Ebben az évben a konferencia vezérfonala a vállalati innováció jó gyakorlatának bemutatása és az egyetem szerepének meghatározása ebben a folyamatban. A konferencia előadásai elsősorban a vállalati innováció feltételeinek megteremtésével, valamint néhány sikeres, megvalósított projekt bemutatásával foglalkoznak. A kiállítók az idei évben az egyetem laboratóriumaiban, működés közben mutatják be gazdag gép, műszer és szoftver kínálatukat, melyek a K+F tevékenység pillérét jelentik.

Részletes konferenciaprogram itt.

ImageImageImage

Az idei év újdonsága az is, hogy először mutatkozik be az egyetem Tudásmenedzsment Központja, amely önálló szekcióban mutatja be az innovációt támogató szolgáltatásait.

A rendezvény főszervezője a Széchenyi István Egyetemen működő Járműipari Regionális Egyetemi Tudásközpont (JRET), szorosan együttműködve az Universitas-Győr Nonprofit Kft.-vel és a Tudásmenedzsment Központtal. A rendezvényt a JRET jelenleg futó projektjén keresztül támogatja a Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivatal, valamint az Európai Unió támogatásával az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló, az egyetem Tudásmenedzsment Központjának kialakítását célzó TÁMOP projektje, illetőleg az Universitas-Győr Nonprofit Kft.-nél folyó Kooperációs Kutató Központ GOP projekten keresztül az Európai Regionális Fejlesztési Alap.

A Tech4Auto Konferencia és laboratórium bemutató főbb eseményei és programja

 

 

Sikeresen elnyert pályázataira alapozva a Széchenyi István Egyetem mintegy 2,5 milliárd forint értékben újítja meg a járműipari kutatásokhoz kapcsolódó laboratóriumi kapacitásait. A program keretében elsősorban ezekre az újdonságokra koncentrálva az alábbi tematika mentén tervezzük a programokat:

  • Számítógéppel segített tervezés, folyamat szimuláció
  • Fém- és műanyagipari technológiák, berendezések, szerszámok
  • Korszerű mérési eljárások és berendezések

A laboratóriumokban alkalmanként 10-15 fős szakközönség részére szervezett speciális bemutatók és gyakorlati konzultációk testközelből képesek meggyőzni az érdeklődőket a bemutatott eszközök értékéről, kutatási alkalmazásuk lehetőségeiről.

ImageImageImage

Részletes konferenciaprogram itt.

A látogatóknak a rendezvény programjain való részvétel díjmentes,
azonban előzetes vagy helyszíni regisztrációhoz kötött.

 

Nyitva tartás:

November 10. (szerda) – 9-18 óráig
November 11. (csütörtök) – 9-17 óráig

További információ és jelentkezés a laborbemutatókra:

Nagy Viktor
Telefon 96/613-680, 3020-as mellék
Fax 96/613-674
E-mail nviktor@sze.hu
Web: www.tech4auto.eu